INTERNET SAJTOVI

 

po Vašoj meri

Portfolio

 

Pogledajte primere gotovih sajtova iz naše radionice. Takođe pogledajte demo verzije tek izrađenih sajtova, koji još nisu pušteni u rad.

NET 018

STIGA SRBIJA

NACIONAL SERVIS

MEDIVEST

Main Street Apartments

DATA 018

ALPINASTAR

018 IN HOTEL

TEHNOAUTO

ABONOS

AUTOLAND 2012

INTERGAS KOMERC

MUTA SERVIS (2)

ELGRO (2)

ELID (2)

RAZVITAK GST (2)

LAGUNA PLUS

TEHNOELEKTRO (2)

TEHNOAUTO (2)

Garage Group Architects

Primeri sajtova iz naše radionice

 

NET 018 (net018.co.rs) - Pasivna i aktivna mrežna oprema, elementi za optičke mreže, elektroinstalaciona oprema; distribucija proizvoda Reichle & De-Massari, Simon Connect i drugih proizvođača. Sajt sa web prodavnicom.

 

STIGA SRBIJA (stigasrbija.rs) - Oprema za održavanje zelenila, obradu zemljišta, čišćenje snega - za bašte, travnjake, parkove; distribucija STIGA proizvoda: raznovrsne kosačice za travu, trimeri, motorne kose, testere, makaze za živu ogradu, kultivatori, drobilice za grane, sitnilice za bio otpad, duvači lišća, čistači snega. Sajt sa web prodavnicom.

 

NACIONAL SERVIS (nacionalservis.com) - Prodaja i servis fotokopir aparata, štampača, telefaksa, multifunkcionalnih aparata, prodaja potrošnog materijala, profesionalna reciklaža toner kaseta za laserske štampače i mini fotokopirne aparate, refilovanje kertridža; prodaja računara, projektora, interaktivnih tabli. Sajt sa web prodavnicom.

 

MEDIVEST (medivest-nis.com) - Grafičko-izdavačka delatnost, dizajn, štampa, reklamna galanterija, opremanje i organizovanje sajmova, promocije, izdavaštvo; online knjižara, web prodavnica, praćenje sajamskih dešavanja, prijave, mape, sponzori i učesnici sajmova; sajt sa specifičnim opcijama, mnoštvom galerija i povezanih članaka.

 

Main Street Apartments (msapartmentsnis.com) - Sobe i apartmani za iznajmljivanje. Sajt sa galerijama slika i filmova, cenovnicima, rezervacijom hotelskih soba, knjigom utisaka, newsletter-om...

 

DATA 018 (data018.co.rs) - Informatika, telekomunikacije, projektovanje, inženjering, održavanje, prodaja, konsalting, audio kutak... Sajt sa web prodavnicom.

 

ALPINASTAR (alpinastar.rs) - Baštenske i komunalne mašine i oprema, mašine za održavanje zelenila, poljoprivredna mehanizacija, rezervni delovi, raznovrsni alati. Sajt sa web prodavnicom.

 

018 IN HOTEL (www.018in.rs) - Garni hotel (sobe, apartmani, restoran), prenoćište sa doručkom. Sajt sa galerijama slika i filmova, cenovnicima, rezervacijom hotelskih soba, knjigom utisaka, newsletter-om...

 

TEHNOAUTO (tehnoauto.rs) - Servisiranje vozila, prodaja automobilskih delova i opreme, prodaja opreme za auto servise. Sajt sa web prodavnicom (online naručivanjem i zakazivanjem servisa). Specifičnost sajta: pretraga po OEN-u.

 

ABONOS (abonos.co.rs) - Proizvodnja i prodaja nameštaja - barske stolice, fotelje i stolice sa rukonaslonom, trpezarijske i restoranske stolice, kafe stolovi, klub stolovi, trpezarijski stolovi. Sajt sa web prodavnicom.

Posetite ove sajtove

 

Pogledajte kako naši sajtovi izgledaju "uživo":

 

Sajtovi u pripremi

 

Garage Group Architects (sajt u izradi) - Studio za projektovanje (arhitektura). Sajt koji uključuje portfolio i elemente bloga, sa mogućnošću dodavanja neograničenog broja strana (projekata), članaka, slika, galerija slika, dokumenata, prikazom video zapisa, newsletter-om...

 

LAGUNA PLUS (sajt u izradi) - Auto škola - sajt sa specifičnim opcijama: online evidencija kurseva, profesora, vozila i kandidata, planiranje, zakazivanje i evidentiranje održanih časova, obaveštavanje kandidata i profesora o zakazanim časovima i eventualnim izmenama, mogućnost kandidata da preko sajta ostvare uvid u evidenciju o održanim i zakazanim časovima.

 

AUTOLAND 2012 (sajt u izradi) - Firma se bavi prodajom delova i opreme za motorna vozila OPEL, CHEVROLET, DAEWOO, GM... Sajt sa web prodavnicom (online naručivanjem). Mogućnost pretrage po OEN-u.

 

INTERGAS KOMERC (sajt u izradi) - Prodaja i transport komprimovanog prirodnog gasa (KPG/CNG) i tečnog naftnog gasa (TNG/LPG). Ugradnja i servisiranje metanskih i plinskih uređaja. Ugradnja u putnička i teretna vozila, kućne i industrijske instalacije (livnice, staklenici, toplane, fabrike). Oprema za gasne stanice, oprema za vozila, CNG autobusi, gasni sistemi za vozila, servisne i transportne usluge, gas u bocama i na punjenje. Sajt sa web prodavnicom.

 

TEHNOAUTO (2) (nova verzija sajta, u pripremi) - Servisiranje vozila, prodaja automobilskih delova i opreme, prodaja opreme za auto servise. Sajt sa web prodavnicom (online naručivanjem i zakazivanjem servisa). Specifičnost sajta: pretraga po OEN-u.

 

MUTA SERVIS (2) (nova verzija sajta, u pripremi) - Jednostavan sajt za one koji ne žele online naručivanje; dvojezični sajt, sa mogućnošću potpuno samostalnog održavanja sadržaja na srpskom i na engleskom jeziku.

 

ELGRO (2) (nova verzija sajta, u pripremi) - Elektro materijal i elektronske komponente raznih proizvođača i iz sopstvene proizvodnje: dimeri (regulatori svetlosti), signalne sijalice (tinjalice), bimetalne zakovice... Firma se bavi i prodajom kontejnera, delova za kontejnere i točkića za razne namene. Sajt sa web prodavnicom.

 

ELID (2) (nova verzija sajta, u pripremi) - Elektroindustrija. Proizvodnja i prodaja elektroinstalacionog materijala i uređaja. Sajt sa web prodavnicom.

 

RAZVITAK GST (2) (nova verzija sajta, u pripremi) - Proizvodnja i prodaja elektroinstalacione galanterije. Sajt sa web prodavnicom.

 

TEHNOELEKTRO (2) (nova verzija sajta, u pripremi) - Proizvodnja i prodaja elektroinstalacionog materijala i uređaja. Sajt sa web prodavnicom.

Demo verzije

 

Pogledajte neke od sajtova u pripremi: